Dag 5




Dag 5




Dag 5




Dag 5




Stöten dag 5


Imorse körde jag först 12,4 km med Emelie sedan tog jag en runda på 10 km själv. Efter lunch blev det lite utförsåkning, men Josefine med familj tog ledigt från backen och spelade bowling. 



Dag 4




Dag 4




Dag 4




Dag 4




Dag 4




Stöten dag 4


Idag blev det två varv i längdspåret för Emelie och mig 12,4 km. Sedan korvgrillning utanför och på eftermiddagen var det dags för Emelie och Josefine att åka lite utför. Jag och Matilda tog en promenad till Stötentorget och träffade min fd kollega Gun från Kalmar. 

Stöten dag 3


Emelie testade längdskidor första gången idag, 7,5 Km blev det, och gick hur bra som helst. Vi tog liften upp från längdspåren och då kom vi till Kaiser skidshop som hade rea 😃 Ska man åka skidor måste man ha rätt kläder, hon hittade både jacka och byxor till 50%.
Eftermiddagen blev det utförsåkning Calle åkte med Alexander, Amelie och Peter och jag åkte med Benjamin i barnbacken, idag kom han på både allt, svänga, bromsa och åka knapplift 👍🏻😍. Sedan blev det afterski för alla utom Calle som åkte hem och kollade TV eller nåt.....

Stöten dag 2


Inget snöväder idag :) 
Jag startade med längdskidor 17,3 km jobbigt. Calles skidbindning pajade igår så han fick gå de sista km hem.....men som tur var gick de att fixa så han kunde åka idag med. Efter en våffellunch blev det utförsåkning, Alexander kör som en galning efter två dagar på skidor ..... men skidskola och en superduktig Amelie gör gott. Benjamin gör stora framsteg i skidskola och Olivia är helt orädd och har testat rullaband och åkt ner själv till Alex.

Dag 1




Stöten dag1




Dag 1




Stöten dag 1 2016-0307


Dag 1 Stöten
Alla var supertaggade för skidåkning. Alexander,Benjamin och Olivia första gången på skidor som gock väldigt bra. Calle åkte med Benjamin och jag skulle ta ed Olivia i knappliften, gick då där - jag var helt slut när vi kom upp och Olivia hade ont i armarna. Men det gick bra att åka ner. Alex, Olivia och jag tog stolliften upp och det gick rätt bra. Killarna gick i skidskola, och Ove, Calle och jag åkte längdskidor. Snö hela dagen imorgon hoppas vi på bättre väder.


Stöten



Bilen är lastad för resa till Stöten, Sälen imorgon. En veckas härlig skidåkning väntar, både längd och utför.😛🌨⛷

RSS 2.0